Nyheter // Betonmast Göteborg

Betonmast Göteborg växer efter genomfört förvärv

15. april 2021

I januari i år meddelades att Betonmast har för avsikt att köpa 100% av aktierna i AF Bygg Göteborg. Affären är nu officiellt genomförd. 

Målet med samgåendet är att stärka erbjudandet till marknaden, öka möjligheterna att ta fler större uppdrag och ge bättre utvecklingsmöjligheter till medarbetarna. Arbetet med att sammanföra de två organisationerna till ett nytt, starkare Betonmast Göteborg fortsätter nu med full kraft, under Magnus Attemalms ledning.​​​​​​​

Detta är en bra lösning både för Betonmast och för AF Gruppen, säger Mattias Gustafson, VD Betonmast Sverige. Vi är två stora lokala aktörer med drivna och kompetenta medarbetare som nu kan jobba både bredare och mer effektivt i Göteborgsområdet under samma tak.