Nyheter // Betonmast Sverige

Betonmast söker redovisningsekonom

>>Till ansökningssidan<<

Betonmast fortsätter att växa i Sverige och består idag av sju dotterbolag. Nu söker vi en redovisningsekonom som självständigt kan sköta redovisningen för några av våra bolag.

Som redovisningsekonom kommer du att ansvara för allt från löpande redovisning till månads-/kvartalsbokslut samt årsredovisning och deklaration. I tjänsten ingår också att tillhandahålla en hög grad av service och vara tätt på våra bolag så att de kan fokusera på kärnverksamheten – våra projekt.

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av redovisning och gärna med erfarenhet från en liknande tjänst. Tidigare vana från bygg eller fastighetsbranschen är meriterande men inte ett krav. Erfarenhet av Agresso är ett plus då det är vårt affärssystem.

Vi erbjuder en prestigelös miljö som präglas av snabba beslut och en oavbruten strävan framåt. Förbättrade rutiner och ökad effektivitet är i ständigt fokus. Vi har dessutom kul på vägen. Tilltalas du av dessa egenskaper har du bra förutsättningar att trivas hos oss.

Ekonomiavdelningen består av ytterligare fyra medarbetare. Vi hjälper alltid varandra, eftersom samarbetet i gruppen är A och O för att leveransen ska ske i tid och med kvalitet.

Tjänsten är placerad på Betonmast Sveriges kontor på Mölndalsvägen 42 i Göteborg. Möjlighet till hemarbete upp till ett par dagar per vecka är möjligt även efter pandemin.

Vi behöver din ansökan senast tisdag den 18 maj. Skicka gärna in din ansökan redan idag då vi kan komma att rekrytera löpande. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten, kontakta Ekonomichef Niclas Hesselgren på tel. 070-637 32 31. Tillträde till tjänsten är omgående och enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

>>Till ansökningssidan<<