Kul på vägen

Stark koncern. Lokalt fokus. Det är visionen för Betonmast Sverige och Norge.

Betonmast startades i Norge 2006 och har funnits i Sverige sedan 2014. I november 2019 nådde Betonmast Sverige en miljard i omsättning. Det är tack vare våra fantastiska medarbetare. Från början var vi fem personer. Nu är vi snart 200 medarbetare i Betonmast Sverige. Det är otroligt roligt!

Från Kråketorpsvägen till Mälardalen

Ju mer vi växer, desto viktigare är det att komma ihåg var Betonmast Sverige började – på ett litet kontor i Mölndal, utanför Göteborg. Det fanns inga projekt, men det fanns driv och en tydlig riktning. Projektet skulle vara i fokus och vi skulle ha kul på vägen. Vi siktade högt och ville mycket. Och det har lönat sig. Vilken resa det har varit!

Byggföretaget Betonmasts första kontorslokal i Mölndal

Idag har vi en projektportfölj som innehåller bland annat ett kulturkvarter i Lund, ett kommunalt badhus i Kungsbacka, en toppmodern gymnasieskola i Göteborg, 374 studentbostäder i Linköping och ett köpcentrum i Sollentuna. Vi har startat upp en svensk anläggningsverksamhet och nya lokala verksamheter är på gång.

Vi skapar stora värden – och har kul på vägen

Alla medarbetare på Betonmast är med och bygger en företagskultur som är unik. Att göra ”kul” till ett inofficiellt värdeord är en utmaning, men det innebär också att vi inte får tappa bort den biten. ”Kul” är att vinna projekt, känna stolthet när vi överlämnar det åt en kund, ta eget ansvar, kunna fatta snabba beslut och känna att man inte är en i mängden. ”Kul” är ett ord som inte förekommer så ofta i byggbranschen. Det vill vi ändra på.

Projektledare som står utanför Lindholmens Tekniska Gymnasium.

Betonmast är en av Norges största byggentreprenörer. Vi har en stark koncern i ryggen, men vårt fokus är lokalt. Alla våra verksamheter är egna aktiebolag som kan ta egna, snabba beslut. På Betonmast finns inga mellanchefer. Det innebär en smidigare resa för våra kunder och en roligare resa för våra medarbetare.

Tjänstemän inom bygg som har kul på jobbet.

Vi är stolta över vad vi åstadkommit och satsar på att nå ännu längre – utan att tappa bort oss själva.

Tillsammans skapar vi stora värden – och har kul på vägen.

Medarbetare från betonmast har kul på den årliga samlingen.