Verksamheter

Betonmast är en av Norges största byggentreprenörer. Vi har funnits i Sverige sedan 2014 och har nu fem lokala svenska verksamheter.

Betonmast Anläggning

Betonmast Anläggning startade 2019 som en del av Betonmastkoncernen och utför allt från mindre markentreprenader till stora infrastrukturprojekt i hela landet. 

Läs mer

Betonmast Göteborg

Betonmast startade den första svenska verksamheten i Göteborg 2014. Idag har vi en projektportfölj som inkluderar bland annat Kungsbacka badhus, Lindholmens Tekniska Gymnasium, Stena Fastigheters nya kontor i centrala Göteborg och studentbostäder för Chalmers.

Läs mer

Betonmast Malmö

Betonmast Malmö fokuserar på såväl bostäder som kommersiella fastigheter. Bolaget har sedan starten 2018 etablerat sig som en mångsidig och driven entreprenör att räkna med i Skåne.

Läs mer

Betonmast Mälardalen

Betonmast Mälardalen startade 2017 och har sedan dess lyckats täcka större delen av Mälardalsområdet. I projektportföljen finns bland annat studentbostäder, hyresrätter samt kommersiella fastigheter.

Läs mer

Betonmast Stockholm

Betonmast Stockholm startade 2019 och fokuserar på kommersiella byggentreprender i Stockholms län. Bolaget är en verksamhet i tillväxt och har jobbat hårt på att säkerställa kvaliteten när det gäller leverans till kund.

Läs mer


Betonmast Anläggning

Mölndalsvägen 42
41263 Göteborg

Betonmast Göteborg

Mölndalsvägen 42
41263 Göteborg

Betonmast Malmö

Östra Tullgatan 3
21128 Malmö

Betonmast Mälardalen

Klastorpsslingan 4
15242 Södertälje

Betonmast Stockholm

Arenavägen 29, pl8
12177 Johanneshov