Betonmast Göteborg

Betonmast Sverige började i Göteborg. När vi startade den första lokala verksamheten i Sverige siktade vi högt och ville mycket. Betonmast Göteborg skulle ha kunden och projektet i fokus och vi skulle bygga en unik företagskultur. Från början var vi fem personer. Alla hade gedigen erfarenhet från byggbranschen och den lokala marknaden. Riktningen var tydlig: lokalt fokus, snabba beslut, en kostnadseffektiv verksamhet och inga tröga beslutsvägar. En smidigare resa för våra kunder och en roligare resa för oss.

Idag har vi en projektportfölj som inkluderar bland annat ett badhus i Kungsbacka, Lindholmens Tekniska Gymnasium, hyreshus med formkänsla i Kortedala och studentbostäder för Chalmers.

Betonmast Göteborg fokuserar idag nästan uteslutande på kommersiella projekt. I skrivande stund är vi över 40 medarbetare och vi fortsätter att växa.

Välkommen att följa med på vår fortsatta resa.


5 snabba till Mattias Gustafson, tf VD Betonmast Göteborg

 

Varför bygg?

En ren slump. Har aldrig haft någon plan förutom att göra det jag gör så bra som möjligt och att ta tillvara på de möjligheter jag får. Idag kan jag dock se det fantastiska i att få vara med och skapa möjligheter och bestående utveckling genom byggnader och anläggningar.

Betonmast med ett ord? 

Värdeskapande.

Ett råd till någon som funderar på byggbranschen?

Gillar du lagarbete, komplexa utmaningar, projekt och att ha kul – kör på! Våga testa, ta ansvar, tro på dig själv och var ödmjuk. Då är det stor chans att du stannar.

Drömprojekt?

Alla de projekt som betyder mycket för många. Kan vara både stora och små samt enkla och komplexa. Men det är något speciellt med projekt som ses som svåra att genomföra, har stor volym och skapar stora värden.

Vad är viktigast för dig när du rekryterar nya medarbetare?

Att du drivs av att skapa stora värden och ha kul på vägen.

 

 


Kontaktinformation

Betonmast Göteborg

Besöksadress

Mölndalsvägen 42
41263 Göteborg

Telefon: + 47 22 17 54 80

E-post: info@betonmast.se

Organisationsnummer: 556931-4080

Faktureringsinformation


Betonmast Göteborg

Mölndalsvägen 42
41263 Göteborg

+ 47 22 17 54 80