Nyheter //

Betonmast Mälardalen

Betonmast Mälardalen är inne i en stark tillväxtfas. Projektportföljen är fylld med nya spännande projekt. Med kunden och projekten i fokus jobbar nu våra kompetenta och engagerade medarbetare med ett tydligt mål. Vi ska överträffa kundens förväntningar i allt vi gör. Med nöjda kunder kommer ytterligare projekt där vi med stort engagemang och kostnadseffektiv verksamhet kan leverera kvalitetsprojekt till rätt kostnad.

Vi rekryterar löpande då vår verksamhet växer för varje dag. Vår personal är vår styrka och därför är vi måna om att alla skall känna sig som en del i verksamheten.

 

Tryggt hem är ett övergripande mål för hela vår verksamhet. Säkerheten på våra arbetsplatser är en viktig fråga för oss. Vi arbetar alltid med arbetsmiljöfrågor med extra stort engagemang för att alla skall komma just tryggt hem.

Vi blickar in i framtiden med stor tillförsikt. Vår verksamhet i Mälardalen kommer att utvecklas ytterligare med nya kunder och medarbetare. Att vi är en del av en stor koncern ger oss tillgång till ekonomisk stabilitet och inarbetade rutiner som underlättar vår etablering. Lokalt fokus är en viktig framgångsfaktor för oss. Våra medarbetare känner sin marknad och lokala leverantörer vilket är en oerhört viktig styrka. Vi vill verka som en viktig del av samhällsutvecklingen och ta ansvar för vår miljö.

Vår resa har börjat och vill du göra den tillsammans med oss antingen som kund, medarbetare eller leverantör är du välkommen att höra av dig.